در آمریکا بیش از 300 نوع رستوران زنجیره ای فست فود
وجود دارد و این رستوران ها بیش از 40 درصد فروش کل رستوران های آمریکا را
دارند. فست- فود داران در ایران هم دست کمی از امریکا ندارند ولی برای
اینکه خاطر مبارک این دسته از کسبه مکدر نشود به نقد تهیه غذاهای فست- فود
در همان آمریکا می پردازیم. مثل اینکه باید علاقه ی این ملت به برگرها و
سرخ کردنی ها را کاهش داد. از طرف دیگر، دولت برای مبارزه با چاقی و بیماری
های مربوط به آن دست به عملیات های مختلف زده است و مردم را تشویق می کند
تا بیشتر از میوه و سبزیجات استفاده کنند.
اما حال که آمریکایی ها
سالانه بیش از 110 بیلیون دلار برای غذاهای فست فود خرج می کنند، فکر نمی
کنم که این طرح ها کارآمد باشند. بله، این غذاها ارزان است و اندازه اش هم
می تواند هر گرسنه ای را سیر کند. اما کمی صبر کنید. این راهنمایی ها و
اسرار را در مورد غذاهای فست فود بخوانید و بعد قضاوت کنید.
ببینید رستوران فست- فود مورد علاقه ی شما چطور غذایتان را آماده می کند:
سیب زمینی سرخ کرده تان طعم سیب زمینی نمی دهد! طعم گوشت می دهد
اداره ی کل دارو و غذاها اصرار دارد که حتماً در محصولات غذایی از “طعم دهنده” هایی استفاده شود که واقعاً منبعی طبیعی داشته باشند. منابع طبیعی شامل گیاهان، ادویه جات، مخمرها، ریشه ها، میوه ها، سبزیجات، گوشت گاو،
مرغ و سایر حیوانات می باشد. بنابراین، ممکن است طعم دهنده ی طبیعی که در
میلک-شیک توت فرنگی شما استفاده شده است، واقعاً از توت فرنگی نباشد. در
واقع، متوجه شده ایم که بیشتر رستوران های فست-فود از فرآورده های حیوانی
مثل ژلاتین برای طعم دادن به میلک-شیک هایشان استفاده می کنند.
در برگر مرغتان ممکن است گوشت گاو پیدا کنید
شواهد
بسیاری هست که می گوید همبرگرهای رستوران های فست-فود واقعاً از گوشت گاو
درست نمی شوند. اینجا می خواهیم کمی به رستوران های فست-فود اعتبار بدهیم:
اکثر این رستوران ها امروزه 100 درصد از گوشت گاو استفاده می کنند. اما
چیزی که متوجه شده ایم این است که بسیاری از محصولات با گوشت مرغ این رستوران ها نیز حاوی گوشت گاو است، به خصوص ناگت ها و ساندویچ
ها. در این غذاها هم برای مزه دار کردن از گوشت گاو استفاده می شود. به
استثنای ساندویچ های نیم مرغ-نیم گوشت، در بیشتر محصولات دیگر از افزودنی
های طعم دهنده استفاده می شود.
وقتی یک چیزبرگر
سفارش می دهید، احتمالاً همان چیزی نخواهد بود که انتظار داشتید. همه چیز
در رستوران های فست-فود در یک روغن سرخ می شود، به همین دلیل ممکن است همه
چیز طعم یکسانی داشته باشد.
الان می پرسید که پس چطور این رستوران
ها اینقدر پولدار شده اند، وقتی همه چیز طعم روغن می دهد. بله، این رستوران
ها به غذاها افزودنی های طعم دهنده میزنند. این افزودنی ها توسط دانشمندان
در آزمایشگاه ها ساخته می شود که در کار خود خبره هستند.
در این
تحقیقات، کارکنان این مجله حتی حشرات و جانورهایی (مرده و زنده) و کثافت و
آشغال هم در این غذاها پیدا کردند. در تاکوبل کالیفرنیا مردی در غذای خود
آدامس جویده شده پیدا کرده بود. در وندی شیکاگو، یک موش مرده در آشپزخانه ی رستوران دیده شده بود.
در
بیش از 60 درصد رستوران ها تخلفات بحرانی که در تشخیص نظافت یک رستوران
مورد توجه قرار می گیرد، داشته اند. می دانید متداول ترین این تخلفات چه
بوده است؟ بله، شسته نبودن دست های کارکنان رستوران (در بیشتر این رستوران
ها حتی در دستشویی ها صابون وجود نداشته است)، دمای نامناسب برای نگاهداری مواد غذایی، گوشت های نپخته و نگاه داشتن غذاها توسط کارکنان بدون استفاده از دستکش.
نظرات این مطلب
تعداد صفحات : 1
درباره ما
اطلاعات کاربری
آرشیو
خبر نامه
چت باکس
پیوندهای روزانه
آمار سایت
کدهای اختصاصی